Ontdek ons ruim assortiment biologische bloembollen ! Ook MIX verpakkingen verkrijgbaar!

Nu planten = bloeien in het voorjaar!

Tuinplanten

Filter

0
Onbeperkt
Tuinplanten

De keuze van Puur van't veld, dat is een bewuste selectie planten!

Puur van't veld kiest bewust om het assortiment beperkt te houden en te kiezen voor een selectie. Hierbij houden we steeds rekening met het onderhoudsgemak, winterhardheid, resistentie tegen droogte én of ze al dan niet wintergroen zijn. Zo blijft de keuzestress minimaal en bent u zeker van kwalitatieve, goed geselecteerde planten!

✔ Gratis advies van de kweker
✔ Duurzaam
✔ Lage prijzen
✔ Kwaliteitsgarantie
✔ Geen keuzestress - beperkt assortiment
✔ Wintergroen
✔ Winterhard

- 10 % EXTRA KORTING op planten bij afhaling op onze kwekerij (verrekend bij afhaling)Weergave:

Planten kopen bij Puur van't veld, dat is kwaliteit in uw tuin.


Bij Puur van't veld zorgen we ervoor dat u zeker en vast meer dan 100% tevreden bent van de kwaliteit van uw bestelde tuinplanten. Elke plant wordt vakkundig uitgekozen en eventueel verpakt indien nodig. Het belang van een gezonde tuinplant is zeer groot, wanneer het reeds van bij de aanplant niet in optimale gezondheid is, is er een grote kans dat het ook niet optimaal zal groeien in de toekomst. Met de 100% KWALITEITSGARANTIE van Puur van't veld bent u zeker van gezonde en vitale bodembedekkers, haagplanten, bomen, struiken, bloembollen en eender welk groen dan ook.

Puur van't veld, dat is ook milieuvriendelijk planten kopen.


Als kweker zijn we ons bewust van de afdruk die we nalaten. Wat er voor zorgt dat we steeds op zoek gaan om de teelt op een zo natuurlijk mogelijke manier te laten verlopen. Momenteel werken we uitsluitend met natuurlijke middelen, ook onze energie is 100% hernieuwbaar. Bij bezorging via pakketdienst is onze verpakking ook steeds 100% milieuvriendelijk. Puur van't veld, dat zijn planten, natuurlijk gekweekt, geleverd met het nodige gratis advies. 

Gratis advies van de kwekerij voor/tijdens en na uw aanplanting/bestelling.
 

Puur van't veld zorgt ervoor dat uw aanplanting perfect verloopt. U kunt bij ons steeds terecht voor het nodige advies bij aanplanting, verzorging of keuzestress. Ook na uw aanplanting is het absoluut geen enkel probleem om ons te contacteren wanneer u eventuele vragen hebt. 

Puur van't veld, dat is ook zelf planten kiezen!
 

Haalt u liever zelf uw planten af op de kwekerij? Dat kan! Op bepaalde dagen zijn we vrij open voor zowel particulieren, tuinaannemers en bedrijven. Op andere dagen kan dit na afspraak. In het plantseizoen hebben we een gespecialiseerd assortiment van bodembedekkers, bloeiende heesters, struiken en haagplanten. U vindt bij ons ook een uitgebreid aanbod aan Buxus vervangers. Bovendien kunt u op de kwekerij zelf uw planten uitkiezen!
 

Kortom bij Puur van't veld hebben we alles voor een perfecte tuin!
 

P.S. Ook bloempotten en plantenbakken van Ecopots, biologische bloembollen, druppeldarmen behoren tot ons vast assortiment! ( én natuurlijk zo veel meer wink )


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies