Ilex crenata kiezen? Bereid uw bodem goed voor om aan te planten! Veel mensen zijn op zoek naar een alternatief of 'vervanger' voor hun Buxus. Al snel wordt Ilex crenata als mooi alternatief voorgesteld. Dat is zeker correct! De volgende stap vindt logisch snel plaats: de aankoop. Hierbij loopt het al te vaak fout. 

Kwaliteit

De kwaliteit van planten kan veel verschillen. Daarom is het belangrijk om de plaats waar u de planten gaat aankopen te 'checken'. Kijk naar reviews, indien het zou gaan over een webshop of vraag het aan kennissen, buren ... . Wat zeer interessant is zijn de 'webwinkels van de kwekerij'. Dit zijn kwekerijen die hun planten rechtstreeks aanbieden aan de consument via een online webshop. Zoals wij dit ook doen. Dit heeft tal van voordelen. Door het uitschakelen van tussenschakels worden de planten 'vers' geleverd en is de prijs/kwaliteit verhouding veelal veel beter. Bij ons op de kwekerij is service zeer belangrijk, de klant voorzien van de correcte informatie is zeer belangrijk. Vaak wordt dit aspect vergeten en gaan mensen zonder veel info naar huis en moeten het alleen zien op te lossen. 

Advies en service

Dit is zeker en vast de grootste troef van onze kwekerij en webshop. We delen zo veel mogelijk van onze ervaring en kennis, zodat uw nieuw groen uitstekend groeit. Daarenboven garanderen we ook een kwaliteitsgarantie. Zijn de planten bij levering niet naar behoren, dan zorgen we voor een gepaste oplossing. ( zoals het opsturen van nieuw groen). Zowel bij afhaling als levering van onze planten zorgen we voor aangepast advies aan de hand van brochures, filmpjes en fiches. Ook staan wij 24/24 paraat voor al uw vragen. Deze proberen we met de grootste zorg te behandelen. U kunt ons steeds telefonisch en via mail bereiken, maar u bent natuurlijk ook welkom op onze kwekerij!

Daarom zit u goed bij Boomkwekerij Eeckhout-Decorte | Puur van't veld

Extra tip: 

De prijzen van planten kunnen erg verschillen in tuincentra en webwinkels. Enkele zaken waarbij u zeker moet opletten bij het vergelijken van prijzen:

- De afmetingen
Krijg ik voor een lagere prijs dezelfde hoogte? Of verschilt deze? 
- Zijn de verzendkosten reeds inbegrepen?
- Kan ik afhalen? Misschien is er een afhaalkorting?
- Is de prijs/kwaliteits verhouding goed?

Contacteer ons gerust via info@puurvantveld.be, bezoek ook zeker onze informatieve website www.puurvantveld.be
  Jürgen - Puur van't veld     13-10-2018 18:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


 

10% afhaalkorting op alle planten (* er zijn uitzonderingen mogelijk)